Deschiderea anului școlar

In atentia parintilor si elevilor:

Aici puteti descarca toate pozele realizate cu ocazia Deschiderii Anului Scolar 2014-2015

Deschiderea anului școlar va avea loc luni, 15.09.2014, ora 10, la sediul din strada Cihoschi   nr.17. La deschidere vor participa clasele 0 – XII.

Elevii colegiului vor veni în uniforme. Pentru achiziționarea acestora programul este următorul:

  • la biblioteca școlii: vineri, 12 septembrie între orele 9 – 14:
  • magazin DEPOT 96, Splaiul Unirii nr.96: Sâmbăta între orele 10 – 20, Duminică între orele 10 – 18.

Pentru buna desfășurare a festivității de deschidere, membrii INTERACT, îmbrăcați în veste fluorescente vor ghida părinții și elevii.

Grădinița începe luni ora 9.00 în sediul din Christian Tell nr.22.

Ședințele cu părinții pentru clasa 0 vor avea loc luni, ora 18, în sediul din Christian Tell nr. 22 și pentru clasa I, marți, ora 18, sediul din Christian Tell nr. 22.

Imprimare

PROIECTE SĂPTĂMÂNA „ȘCOALA ALTFEL”

Imprimare

Informatii importante pentru clasa pregatitoare si clasa 1

1.În anul școlar 2014/2015 la Colegiul German "Goethe" se vor organiza patru clase pregătitoare.2.La clasa întâi sunt patru locuri rămase libere.3.Perioada de înscriere este între 24 februarie-7 martie, luni - vineri între orele 8-20 ; sâmbătă 8-13 și vineri 7 martie până la ora 16.4.Interviul de limba germana va avea loc în zilele de 8 și 9 martie conform procedurii de mai jos.5.Ziua " Porților Deschise " va avea loc în ziua de 28 februarie între orele 9-17 la sediul Colegiului German "Goethe" din Calea Dorobanților nr. 163.6. Programarea la interviu se va afișa vineri, 7 martie după ora 18.

Imprimare

Metodologii, simulari si evaluari

Simularea Evaluării Naționale se organizează pentru familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naționale, respectiv a unui examen de bacalaureat național si cu scopul de a optimiza rezultatele obținute de către elevii din învățământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.

Imprimare

O jumătate de secol de la semnarea Tratatului Elysée

Pe 22 ianuarie 1963, generalul Charles de Gaulle, preşedintele Franţei, şi cancelarul german Konrad Adenauer semnau la Palatul Elysée un tratat ce recunoştea colaborarea economică dintre cele doua ţări, dar şi consolidarea prieteniei franco-germane.

Anul acesta se implineşte o jumătate de secol de la acest eveniment, iar luni, 18 noiembrie, ora 17, în sala de festivităţi a Colegiului German "Goethe", va avea loc celebrarea celei de-a cincizecea anivesare a tratatului, la care vor participa si reprezentanti ai ambasadelor germane si franceze.